Direct contact: 071 40 60 443

Scholen

Zelf uw leerlingkaarten afdrukken

De Badgy printer is een totaaloplossing waarmee u uw eigen gepersonaliseerde badges volledig kan afdrukken. De Badgy kan de veiligheid helpen verhogen van uw onderwijsinstelling en helpt u bij het vergroten een professioneel imago.
Met de Badgy kaartprinter ben u in staat een hoge-printkwaliteit leerlingpas te printen voor een leerling terwijl hij/zij daarop wacht.
De Badgy kaart printer kan een onmisbaar instrument zijn voor het waarborgen van de toegang tot uw school of educatieve instelling. In één oogopslag kan bijvoorbeeld de congiërge zien wie er toegang heeft.

Versterk het imago van scholen of andere onderwijsinstellingen

De Badgy is veel meer dan een kaartprinter! U krijgt een complete print-terwijl-u-wacht oplossing:

  • Er zijn diverse badge ontwerpen beschikbaar in onze download bibliotheek
  • Intuïtieve software voor het maken van leerlingpassen
  • De Badgy kaartprinter
  • Blanco kaarten en een kleurendruk lint

De Badgy is een cardprinter die:

  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken is
  • Zo compact is dat hij altijd past op een bureau
  • Compatibel is met zowel Windows als Mac besturingssystemen

Blanco kaarten en een kleurenlint

De Badgy oplossing wordt geleverd met alle materialen die u nodig hebt om te kunnen beginnen met het afdrukken van een leerlingkaart of bijvoorbeeld een toegangskaart voor een evenement. De lintcassette kan in een handomdraai in de Badgy worden geïnstalleerd. De Badgy detecteert het linttype en configureert zichzelf automatisch. U ontvangt bij de Badgy printer een aantal lege witte kaarten en een kleurenprinter lint. Ons assortiment bevat dunne- en dikke kaarten, maar ook zwart-wit linten voor zwart-wit afdrukken.

Download gratis badge-designs

Met het kiezen voor een Badgy cardprinter bespaart u tijd en kiest u voor kwaliteit. Het geeft u ook toegang tot een breed scala van badge-ontwerpen, wellicht spreekt een van de ontwerpen u aan en is direct toepasbaar op uw school of onderwijsinstelling.

Dit kunt u allemaal maken met de Badgy200:

Event badges
Personeels badges
Bezoekers passen
Visitekaartjes
Entree kaarten
Prijskaartjes
VoorbeeldenMeer informatie